İSTANBUL TUZLA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Karne Sevinci.

İlçe  Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Alireisoğlu, Tapduk Emre   İlkokulu’nda öğrencilerinin karne heyacanına ortak oldu.
2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Karne Sevinci.

İlçemizde 48 bin  öğrencinin karne aldığı 2014-2015 eğitim öğretim yılı 1.dönem  sonu karne töreni Tapduk Emre İlkokulu’nda  gerçekleşti.  Törene Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Şube Müdürleri Hacı Osman Yırtıcı, Birkan Onat, Aydın Bora, Tuzla Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Güven Ada, Tuzla Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Levent Ayaz, mahalle  muhtarları, okul/ kurum müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Alireisoğlu, birinci dönemi 48 bin öğrenci ve yaklaşık 3 bin eğitim çalışanı ile beraber huzur ve güven içerisinde bitirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Alireisoğlu konuşmasında öğrencilere kendilerinin karneden daha değerli olduğunu söyledi ve karne notlarına aldırmadan geleceğe güvenle, emin adımlarla yürümelerini istedi.  Karnenin çocuklarımız için bir fotoğraf olduğunu söyleyen müdürümüz öğrencilere “Eğer notumuz istediğiniz gibi değilse, ikinci dönem biraz daha çalışacağız. Eğer istediğimiz gibiyse aynı tempoyla devam edeceğiz.” dedi.

Velilerin de not aşığı, not tutkunu olmamalarını isteyen Ahmet Alireisoğlu çocuğumuzu geleceğe hazırlayan, onun mutluluğu peşinde koşan, onun mutlu olması için elinden gelen her şeyi yapan veliler olmalıyız dedi.

Konuşmasını okulları destekleyen hayırseverler ve velilere, öğrencilerini geleceğe emin adımlarla hazırlayan öğretmenlere ve eğitim yöneticilerine, eğitim ve öğretimin her zaman yanında olan ve destekleyen Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’a ve Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederek bitirdi.

 

Öğrencilerin hazırladığı gösterilerle devam eden program tüm protokol üyelerinin katılımıyla temsili karne ve belge dağıtımı ile sona erdi.

Birinci Dönem Kapanış ProgramıBirinci Dönem Kapanış ProgramıBirinci Dönem Kapanış ProgramıBirinci Dönem Kapanış ProgramıBirinci Dönem Kapanış ProgramıBirinci Dönem Kapanış ProgramıBirinci Dönem Kapanış ProgramıBirinci Dönem Kapanış ProgramıBirinci Dönem Kapanış ProgramıBirinci Dönem Kapanış ProgramıBirinci Dönem Kapanış ProgramıBirinci Dönem Kapanış Programı

 

Postane Mh. Mühendis Sk. No.19 34940 Tuzla/İstanbul - 0216 395 79 56/58

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.